Добредојдовте на страницата на Канцеларијата за аплицирање за италијанска виза воСкопје, Македонија.

ИВАО нуди
СУДСКИ ПРЕВОДИ, СИМУЛТАНИ И КОНСЕКУТИВНИ ПРЕВОДИ
од преведувачи препорачани од Амбасадата на Република Италија - Скопје
и за преводи од посложен карактер!

известување
Од 01.10.2011 год. цената на услугата за аплицирање при Канцеларијата за аплицирање за италијански визи ќе изнесува 1200 денари со вклучен ДДВ.


Канцеларијата ИВАО ве известува дена нема повеќе да работиво саботите.

Сите што аплицираат за виза треба да го преземат формуларот
оттука
и да го пополнат.